Fira med företaget

Det kanske inte är så att man firar företagets födelsedag varje år utan man väntar tills det vankas femårsjubileum eller ännu mer. Däremot så kanske man väljer att fira stora framgångar som företaget är med om. Det kan vara större kunder som kommer in och förbättrar företagets siffror eller att man på annat sätt varit framgångsrik.

Oavsett vilken anledning det finns att fira så gäller det att planera detta på bästa sätt. Kanske det kräver en grupp av de anställda som tillsammans med någon från företagets ledning som får ansvaret att fixa någon tillställning där företaget är i fokus för firandet. Det allra viktigaste som bör ordnas är inbjudningarna, se till att i god tid få ut till berörda om företagets firande. Boka lokal och beställ det som behöver beställas i god tid så ni får hem det som har beställts. Det kan vara reklamballonger och annat som lokalen ska pyntas med. Ja, även lokal ska bokas om ni inte har egna lokaler som kan användas för tillfället.

Enklast är det att anlita catering för mat eller annat som ska bjudas på under festen. Ta kontakt med några olika cateringföretag för att få veta vad som erbjuds. Bestäm om ni ska ha sittande gäster eller om det bara ska minglas. Då kan plockmat vara den bästa förutsättningen för det som ska bjudas på. Kolla också upp med någon form av underhållning. Det finns många duktiga coverband som kan anlitas för att stå för den musikaliska underhållningen på företagsfesten. Framförallt se till så att alla som bjuds på festen får det trevligt och mingla så mycket ni bara kan bland era gäster.