Fyll på förrådet med bläck och toner

Något som är mycket viktigt för alla företag är att allt fungerar. En av de viktigaste sakerna är att det finns bläck och toner till skrivare och kopiatorer. Faktum är att det påverkar både arbetet, kundkontakten och marknadsföringen. Är lagret tomt syns du inte på det landbaserade planet.

Även om digital marknadsföring har tagit över, är det fortfarande viktigt att synas i den verkliga världen. Det gör ett företag genom att fylla på bläck och toner. Se här och lägg din beställning idag. På så sätt kan du skriva ut företagets viktiga papper till klienterna, med logotyp och kontaktinformation.

Så fungerar landbaserad marknadsföring

Ibland verkar det som vi glömt bort hur viktigt det är med något att ta på och den personliga kontakten. För att ett företag ska kunna uppnå optimalt resultat måste även det fungera. Med andra ord är det mycket att veta även inom det området.

För det första måste det finnas en röd tråd. Det betyder i klartext att företaget ska uppfattas och synas på samma sätt var kunder och klienter än ser eller kommer i kontakt med företaget. Du börjar med att skriva ut alla dokument med adress och logotyp.