Ordna en lyckad företagsfest

En företagsfest är tillfälle för alla att slappna av och ta det lugnt, lära känna medarbetarna utanför jobbet och skapa starkare band. För att ordna en lyckat företagsfest är det dock många saker man måste tänka på.

Tänk först och främst vad festen ska fira. Är det väldigt interna framgångar är det så klart medarbetarna som ska vara med. Vill man fira ett lyckat samarbete kan det ju vara trevligt att även bjuda in sina samarbetspartners.

Välj sedan den rätta dagen för festen. Vill man inkludera några aktiviteter är det ju viktigt att tänka på om dessa passar bäst dagtid eller inte. För att göra något mitt på dagen kan ju en lördag vara väldigt lägligt.

Se också till att fixa lite underhållning till festen. Man kan till exempel hyra in en trollkarl för att göra en häftig scenshow eller en trubadur som spelar lite musik och kanske uppmanar till lite allsång av några klassiska låtar.

Tänk även på hur alla tar sig dit och hem igen. Ska det bjudas på alkohol är det ju bra om det finns designerade chaufförer eller kanske ordna med taxi. Alternativt kan man ju alltid ta in på en närbeläget hotell för natten och låta alla åka hem dagen efter.